Снимки chernomorepfc.bg Моряците ще зимуват най-малко на трето място във футболния ни елит.Черно

...
Снимки chernomorepfc.bg Моряците ще зимуват най-малко на трето място във футболния ни елит.Черно
Коментари Харесай

Черно море победи и ще зимува най-малко трети

Снимки chernomorepfc.bg 

" Моряците " ще зимуват минимум на трето място във футболния ни хайлайф.

Черно море записа триумф с 2:0 при семейството си на ЦСКА 1948 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига на " Тича ". Головете за домакините реализираха капитанът Даниел Димов и Пабло Гарсия от дузпа в края. Това бе и последния мач на отбора на Илиан Илиев във Варна за годината.

Снимки вижте

Черно море не стартира по най-хубавия метод и в началните минути одобри играта в личната си половина. В 4-тата минута Мартинов центрира топката в наказателното поле на Черно море, където бе Денислав Ангелов, само че футболистът от състава на гостите не съумя да овладее добре и Иван Дюлгеров се намеси и съумя да избави.

В 12-ата минута Леандро Андраде изведе отляво Евгений Сердюк, който стреля рисково, само че Даниел Наумов се намеси уверено и мазета в ъглов удар. В 15-ата минута Емил Мартинов насочи отдалечен удар, само че Дюлгеров още веднъж записа блестяща интервенция.

В 28-ата минута Черно море поведе в резултата. След центриране от ъгловия удар, Влатко Дробаров хитро пропусна топката, която отиде в Даниел Димов и той с удар с глава от към точката на дузпата я прати в левия ъгъл на вратата за 1:0. В 31-вата Сердюк стреля рисково от директен свободен удар, само че около гредата.

В 33-ата минута основният арбитър подмина втори жълт картон за Емил Мартинов, който фаулира жестоко Велислав Василев, написа chernomorepfc.bg.

В 49-ата минута Галин Иванов изведе чудесно Денислав Ангелов зад защитата на Черно море, преодоля стража на домакините, само че си поведе дълго топката и тя излезе в навън. В даденото от рефера продължение на срещата Зе Гомеш бе фаулиран в наказателното поле и Пабло Гарсия осъществя отсъдената дузпа за 2:0.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Цветомир Панов (17 - Мартин Дичев), Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Даниел Димов, Велислав Василев (46 - Родриго Енрике), Леандро Андраде (83 - Родриго Вилела), Евгений Сердюк (70 - Зе Гомеш).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР